Om Motala Gokart

Som motorsportutövare i rallyskogen och på banracingbanor har jag upplevt många tuffa sekundfighter.  När tävlingsinstinkten och adrenalinet legat på topp har allt annat än vinst varit otänkbart! 
Idag, när tävlingsoverallen åkt av, har även en misslyckad tävling gett en rolig upplevelse och ett minne för livet.
På Motala Gokart ser vi dagligen bevis på motorsportens lockelser i fart och tävlingsnerv.
Oavsett om du är en van förare eller aldrig tidigare suttit bakom en ratt, är du välkommen till oss för en minnesvärd upplevelse med fart!
Martin Hjelmar, Motala Gokart

Om Banan
Banan är ca 400 meter lång och erbjuder både snabba och tekniska partier. Varvtiderna registreras på dator och förarnas prestation syns i hundradelar. Skyddsanordningar längs bansträckningen bidrar till en säkrare körning.


Om Bilarna
Bilarna kommer från välkända Dino i Danmark. Våra driftsäkra bilar har 270cc Hondamotorer med en topphastighet på över 60km/h.


Om Hallen
Hallen låter åskådarna följa ställningen från första parkett och se aktuella varvtider på monitorerna. Varva ner mellan heaten med en kopp kaffe. Vi kan även erbjuda mindre konferenser kombinerat med Gokart. Möjlighet finns även till catering.

Från 8 år och uppåt kan alla köra, oavsett förkunskaper.

 

Från vår blogg

envelope
Motala Gokart
Eriksbergsgatan 1, 59154 Motala
0141 - 532 80, 0708 - 252425
 
Hemsida av: Ditt Kontor
Vad gör speedwayförare för att varva ner efter 2018 och samtidigt varva upp inför 2019? Gokart såklart! Tack för b… https://t.co/xLKpy1w1VZ